Postaviť si plot svojpomocne, alebo zavolať profesionálov?

Plánujete výstavbu nového plota? Možno sa pýtate, či sa oplatí vybudovať si ho svojpomocne, alebo bude lepšie, ak sa spoľahnete na profesionálov. Nuž, obe riešenia môžu byť výhodné. My vám prezradíme, ktoré faktory treba zvážiť a finálne rozhodnutie bude už len na vás.

Stavbu jednoduchšieho plota zvládnete aj sami

Ak si plánujete okolo domu vybudovať jednoduchý pletivový plot, postačí vám len trocha mechanickej zručnosti a jeho stavbu pravdepodobne zvládnete aj sami. Avšak, potrebovať budete vhodné nástroje k montáži plotov. Či už to bude ručný vrták na hĺbenie dier pre stĺpiky, napínací hrebeň alebo špeciálne kliešte na spony.

plot svojpomocne

Kde všetky potrebné nástroje zoženiete? Napríklad, v našej ponuke. Máme pre vás pripravené kvalitné a trvácne produkty, ktoré vám celú stavbu plota výrazne uľahčia. A pomôžeme vám aj tým, že k plotu vám „pribalíme“ zopár návodov a videí, aby ste si s ním vedeli dať rady.

A čo panelové ploty?

Ani montáž panelového plota nemusí byť žiadna veda. Opäť sa nezaobídete bez kvalitných nástrojov a dobrého návodu, avšak s trochou manuálnej zručnosti ho dokážete s pomocou vašich dobrých kamarátov osadiť.

Kedy je lepšie zavolať profesionálov?

Máte celý deň veľa roboty a nechcete hodiny svojho drahocenného času stráviť manuálnou prácou? Alebo jednoducho nie ste manuálne zručný a cítite v kostiach, že svojpomocná stavba plotu by vám zabrala niekoľko dní, zranili by ste sa a výsledok by bol nanič? Žiadny strach, sme tu pre vás, pripravení pomôcť!

plot profesionáli

Naši špecialisti majú dlhoročné skúsenosti s montážou všetkých typov plotov a brán. Zvládli už rôzne náročné zadania, takže montáž vášho plotu pre nich bude hračkou. Okrem toho, že vy nemusíte nič riešiť, máte istotu, že ploty či brány sú osadené na 100 % presne a budú vám dlho spoľahlivo slúžiť.

Služby profesionálov sa oplatí využiť aj v prípade veľkých a ťažkých plotov, ktorých montáž by pre vás mohla predstavovať zdravotné riziko. Odborníkov si radšej privolajte aj na osadenie a nastavenie brány – nech máte istotu, že bude spoľahlivo fungovať.

Tak, ako ste sa rozhodli? Pokiaľ preferujete služby profesionálov, neváhajte nás kontaktovať! Ploty a brány staviame na celom území Slovenska a radi pomôžeme aj vám.