Farbenie (striekanie) betónových plotov – vytvorte svoj plot ako umelecké dielo

Rozhodli ste sa, že na oplotenie svojej nehnuteľnosti využijete betónový plot? Gratulujeme, veľmi dobrá voľba. Betónové ploty majú množstvo benefitov, no aj jednu malú nevýhodu – ich vzhľad môže byť príliš sterilný a neatraktívny. Našťastie, na tento problém existuje jednoduché a vskutku zaujímavé riešenie, ktoré sa vám bude páčiť!

Dajte betónovému plotu dušu

Samozrejme, betónový plot nemusí byť vždy jednotvárny, vyrobený z rovných platní. V našej ponuke betónových plotov napríklad nájdete aj nepravidelné odlievané ploty, verzie s vzorom bridlice či zaujímavým olemovaním. Pokiaľ vám takýto plot svojím štýlom a farbou sedí k fasáde nehnuteľnosti, máte vyhraté!

betónový plot

Avšak, pokiaľ je váš betónový plot akýsi fádny a neatraktívny, jeho charakter môžete ľahko zmeniť. A vy už istotne tušíte, ako. Farbenie betónových plotov je jednoduchá metóda, ako si svoj plot môžete pretvoriť podľa vašich predstáv a spraviť ho zaujímavým.

Originálne farby a vzory

Pamätáte si ešte na časy, keď ste boli dieťa a vaša myseľ chrlila rôzne netradičné nápady? Skúste sa do týchto čias vrátiť, popustite uzdu fantázii a dajte vášmu betónovému plotu unikátny charakter! Napríklad, jednotlivé panely nastriekajte rozdielnymi farbami. K dispozícii je celá paleta rôznych odtieňov, ľahko tak nájdete presne taký, ktorý bude dokonale ladiť s vašimi predstavami.

farbenie betónový plot

Zakúpte si farbu na betón v spreji a namaľujte si na plot zaujímavé vzory či tvary. Ak sa bojíte, že s vaším umeleckým talentom by farbenie plota skončilo fiaskom, zavolajte si na pomoc skúsenejšieho človeka. Povedzte mu svoje predstavy a dovoľte mu, aby váš fádny betónový plot zmenil na nepoznanie!

Oplatí sa betónový plot?

Keď už mnohé betónové ploty vyzerajú tak fádne, oplatí sa vlastne nad nimi rozmýšľať? Rozhodne! Betón je prirodzene mimoriadne odolný materiál, ktorý dokonale ochráni váš pozemok. Poskytuje perfektnú akustickú izoláciu, chráni pred neželanými pohľadmi okoloidúcich, vyznačuje sa špičkovou odolnosťou voči poveternostným vplyvom a dlhou životnosťou.

Pokiaľ nad kúpou betónového plota uvažujete aj vy, navštívte našu širokú ponuku týchto plotov. Nepochybne aj vy nájdete verziu, ktorá vás osloví svojím dizajnom a parametrami. Váš nový plot vám nielenže spoľahlivo dodáme, naviac ho vieme aj profesionálne namontovať, a to vo všetkých slovenských mestách.