Oplotenie kontajnerových stojísk – ako mať poriadok pred bytovkou?

Možno to poznáte aj vy. Kontajnery pri vašej bytovke využívajú nielen obyvatelia, pre ktorých sú určené, ale aj ďalší okoloidúci ľudia. Čo to znamená? Preplnia sa skôr, ako ich stihnú smetiari vyniesť. Hromadí sa tak okolo nich neporiadok a vy máte pocit, že žijete uprostred smetiska.

Ako s týmto častým problémom bojovať? Riešením sú ploty, ktoré ohraničia kontajnerové stojisko. Ku smetiakom sa cez bránku dostanú len obyvatelia bytovky s kľúčom a vy sa tak zbavíte nepríjemného neporiadku.

Vyberte si správne miesto

Myslite na to, že kontajnerové stojisko nemôžete svojvoľne ohradiť. V prvom rade budete potrebovať, aby bol pozemok vo vlastníctve bytového domu. Pokiaľ nie je, neostane vám nič iné, ako vyjednať jeho prenájom alebo predaj od vlastníka. Obyčajne, mesta.

 štýlové oplotenie kontajnerového stojiska pomocou systému Boston

Obrázok - štýlové oplotenie kontajnerového stojiska pomocou systému Boston

Keď máte pozemok, prichádza na rad oplotenie.

Kvalitné dizajnové ploty

Moderné oplotenie zabezpečí, že ku smetiakom sa nikto neoprávnene nedostane, no zároveň poteší svojím elegantným vzhľadom. Kontajnerové stojisko tak zrazu bude o niečo krajším miestom, ktoré nebude robiť hanbu celej ulici.

Dizajnový plotový panel Boston

Obrázok - elegantné oplotenie spraví z kontajnerového stojiska opticky pekné miesto

Plotové dielce na ohradenie kontajnerového stojiska nájdete aj v našej ponuke dizajnových plotov. Pokiaľ si neviete dať rady, ktorý plot bude najlepší pre vás, stačí nás kontaktovať. Odporučíme vám optimálne riešenie na základe vašich požiadaviek a vyhotovíme vám ponuku na mieru.

A čo strecha?

Predstavte si, že vaše smetiaky oplotíte, no neželaní návštevníci k nim budú prichádzať tak, že plot jednoducho prelezú. Aké je riešenie tohto problému? Buď môžete zvoliť plot, ktorý je dostatočne vysoký a nedá sa len tak ľahko preliezť, alebo využiť praktickejšie riešenie - polyfunkčnú stanicu. Jej konštrukcia zahŕňa aj odolnú kovovú strechu. 

Kvalitná brána a jednoduchý prístup

Oplotenie kontajnerového stojiska sa nezaobíde bez bráničky. No povedzme si na rovinu, chcelo by sa vám vždy pri vynášaní smetí vyťahovať kľúče, hľadať zámok a odomykať bránku? Pravdepodobne, nie...

Našťastie, existuje praktickejšie riešenie – brána, ktorá sa odomyká prostredníctvom RFID prívesku. Ten stačí priložiť a bránička sa automaticky odomkne. Jednoduché a praktické!

Pokiaľ nad oplotením kontajnerového stojiska uvažujete aj vy, radi vám podáme pomocnú ruku. Kontaktujte nás a pomôžeme vám vybrať plotové systémy, ktoré budú pre vás optimálnou voľbou!