Živý plot na počkanie? Brečtanový plot ihneď k výsadbe!

Túžite po živom plote, ale nechce sa vám pestovať ho od „nuly“? Čakať niekoľko mesiacov či rokov, kým je živý plot dostatočne veľký a silný, môže byť pre mnohých neakceptovateľné. Našťastie, je tu výhodné riešenie – brečtanový plot ihneď k výsadbe. Vďaka nemu viete mať okolo svojej nehnuteľnosti vybudovaný živý plot zo dňa na deň!

Výhody brečtanového plotu

Brečtan je odolná rastlina, ktorej sa veľmi darí aj v našom klimatickom pásme. Dokáže prežiť dlhé suchá aj veľké zimy bez toho, aby ste jej museli venovať špeciálnu starostlivosť. Váš živý plot tak bude takmer úplne bezúdržbový. Stačí ho občas zostrihať do požadovanej výšky, prípadne jemne pohnojiť. Nemusíte sa však báť, že jeho pestovanie vám zaberie veľa úsilia.

Keďže brečtan je vždyzelený, vašu nehnuteľnosť bude pred pohľadmi okoloidúcich chrániť aj počas zimy. Výhodou je aj jeho rýchly rast – počas roka dokáže vyrásť až o 1 meter!

Aký brečtanový plot si kúpiť?

Najjednoduchším riešením sú brečtanové ploty ihneď k výsadbe, ktoré nájdete aj v našej ponuke. Tie pozostávajú z kvetináča, opornej kovovej konštrukcie a pozinkovanej siete, ktorá slúži ako opora pre rast brečtanu. Súčasťou každého plotového panelu je už vyrastený brečtan.

Čo to znamená pre vás? Stačí vykopať jamu na kvetináč, plotový panel zasadiť do zeme, stĺpiky plota zabetónovať a váš nádherný živý plot je na svete! Kvetináč sa zahrabe zeminou a keďže je biologicky degradovateľný, v priebehu niekoľkých mesiacov sa úplne rozloží.

Dlhá životnosť brečtanového plotu

Obávate sa, že brečtan v priebehu niekoľkých rokov začne odumierať a vy tak postupne prídete o celý plot? Žiadny strach! Pokiaľ sa rozhodnete pre kvalitný brečtanový plot z našej ponuky, vydržať vám môže bez problémov aj 50 rokov.

Naviac, celá kovová konštrukcia našich brečtanových plotov je pozinkovaná a poskytujeme na ňu až 10-ročnú záruku. Nestane sa tak, že vplyvom poveternostných vplyvov do niekoľkých rokov úplne zhrdzavie.

Páči sa vám brečtanový plot a radi by ste ho využili na oplotenie vašej nehnuteľnosti? Kontaktujte nás a my vám radi poradíme, prípadne vám nový plot z našej ponuky prídeme odborne namontovať. A to kdekoľvek na Slovensku!